♥Nuoret

Tämä sivu on tarkoitettu kaikille osastomme alle 31 -vuotiaille jäsenillemme.

 

SINÄ voit olla vaikuttamassa osastomme nuorten toimintaan. Voit kommentoida, verkostoitua sekä olla mukana toiminnassamme.Toimintaamme luetaan mukaan kaikki osastomme nuoret jäsenet, jotka ovat joko koko- tai osa-aikatyössä tai opiskelevat.


 

Tapahtumia

 

  • 28. - 29.9. SAK:n syyssutinat, Petäys Yhteistapahtuma muiden SAK:laisten liittojen nuorten kanssa. Ilmoittautuminen 5.8.2019 alkaen https://www.lyyti.in/sutinatPAM
     
  • 19. - 20.10. Opiskelijoiden superviikonloppu & Amazing race -tapahtuma opiskelijajäsenille, Helsinki Ilmoittautuminen 20.9.2019 asti tästä linkistä:
    https://www.lyyti.in/AmazingRace-2019
  • 19. - 20.10. Nuoret luottamushenkilöt (ammattiosastojen johtokuntien jäsenet, nuorisovastaavat ja työpaikkojen luottamushenkilöt)
  • 16. - 17.11.  Nuorisofoorumi, Haikon Kartano PAMin nuorten ikimuistoinen ja innostava suurtapahtuma #PAMNUFO. Viikonlopun aikana selviää mikä työelämän aihe puhututtaa nuoria PAMilaisia juuri nyt ja pohditaan yhdessä kuinka Suomen suurin ammattiliitto vaikuttaa vuonna 2020. Nuorisofoorumissa sinä pääset mukaan tekemään porukalla, tutustumaan muihin palvelualojen ammattilaisiin ja suunnittelemaan ammattiliittotoimintaa, joka näyttää nuorilta itseltään. Nuorisofoorumissa valitaan myös PAMin nuorten valtakunnallinen vaikuttajaporukka eli nuorisovaliokunta. Osallistu #nufoon ja vaikuta liiton toimintaan! Ilmoittautumisen alkaminen ilmoitetaan erikseen.

Lähde: https://www.pam.fi/wiki/nuorten-tapahtumat.html

Ajankohtaisin tiedote:

 

(09.02.2019)

Miltä näyttää PAMin nuorten ja opiskelijoiden vuosi 2019? Mitä kaikkea on luvassa PAMin nuorille ja opiskelijoille vuonna 2019? Milloin pääsee taas kesäpäivien vilinään tai Nuorisofoorumin hurmokseen tapaamaan muita nuoria palvelualojen ammattilaisia?

PAMin nuorten tapahtumat ovat tarkoitettu alle 31-vuotiaille PAMin jäsenille (myös opiskelijajäsenille) .Tapahtumissa verkostoituu helposti muiden nuorten kanssa eli mukaan kannattaa yksinkin, sillä innostava porukka vie kyllä mukanaan. Ilmoittautuminen tapahtumiin aukeaa myöhemmin erikseen ilmoitetuin ohjein.

Tutustu PAMin nuorten toimintaan verkkosivuilta ja tule mukaan https://www.pam.fi/osallistu/nuorisotoiminta.html

Lähde: PAM Facebook

Kuvanen ja linkkinen ohjeeseen "Kuinka PAMin koulutuksiin ilmoittaudutaan", olkaapa hyvänen: https://www.facebook.com/PAMitasuomi/photos/a.554810521209642/2253849147972429/?type=3&theater .

 

Jos kuva ja linkki ei toimi tai näy oikein toimi seuraavasti:

1. Iloittautuminen tulee tehdä kurssikalenterin kautta, osoitteessa: www.pam.fi/kurssikalenteri

2. Etusivulle pääset vasemmasta yläkulmasta klikkaamalla kohdan "etusivu"

3. Kirjoita, Sukunimi, syntymäaika (pp.kk.vvvv) ja jäsennumerosi

4. Paina "kirjaudu"

5. Valitse oikea alueesi kohdasta "kaikki alueet", esim. Itä-Suomi

6. Klikkaa "Itä-Suomi" ja paina punaisesta ympyrästä, missä on nuoli

7. Näin saat kaikki Itä-Suomen alueen koulutukset esille

8. Koulutuksen nimeä klikkaamalla, saat esiin koulutuksen tiedot

9. Ilmoittautumislomake avautuu oikealla olevasta punaisesta tekstistä "Ilmoittaudu"

10. Tarkista ja täytä puuttuvat tiedot sivulla 1/3, paina "seuraava"

11. Täytä kysytyt tiedot sivulla 2/3, paina "seuraava"

12. Tarkista antamasi tiedot ja paina "hyväksy"

 

Nyt olet ilmoittautunut koulutukseen. Tarkista sähköpostistasi vahvistusviesti ja toimi tarvittaessa ohjeiden mukaisesti, esim. jos et pääsekään kurssille.