OSASTOMME

PAM - liikealan Savonlinnan 017 osasto ry on palvelualojen ammattiliitto PAMin jäsenyhdistys eli ammattiosasto. Ammattiosastot ovat itsenäisiä yhdistyksiä, jotka muodostavat yhdessä ammattiliiton. Osastojen jäseniä ovat ammattiliittoon liittyneet henkilöt.

Ammattiosastot järjestävät jäsenille mm. koulutusta ja erilaisia tilaisuuksia. Osastot ovat jäsentensä näköisiä - hyvinkin erilaisia alasta ja paikkakunnasta riippuen. Ammattiosastossa

  • on hyödyllisiä jäsenetuja
  • on paljon toimintaa niin nuorille kuin varttuneemmillekin
  • tehdään aktiivista jäsenhankintaa
  • erilaisten ihmisten on helppo tulla osaston kokouksiin
  • johtokunnan jäsenet ovat aktiivisia jäsenetujen ajajia.

Ammattiosaston toiminnan tarkoituksena on koota palvelu- ja läheisten alojen palkansaajat, ammattiin opiskelevat, pelkästään itsensä työllistävät yrittäjät ja ammatinharjoittajat sekä työttömät toimimaan taloudellisen, sosiaalisen ja oikeudellisen aseman ja elämisen laadun parantamiseksi (2§). 

Toimitilat sijaitsevat Savonlinnan linja-autoasemalla (2. krs), johon sisäänkäynti tapahtuu yläpysäköintipaikalta sijaitsevasta D-rapusta.

 

PAM - liikealan Savonlinnan osasto 017 ry
c/o Mara- ja kiinteistöalan Savonlinnan seudun osasto 719 ry
Olavinkatu 60 A 45 (2. krs), 57100 SAVONLINNA
Y-tunnus: 1535130-5

Puhelin: 044 731 0046 (sihteeri, tekstiviestit)
Sähköposti: pam017savonlinna(at)gmail.com
Verkkosivut: https://savonlinna17.pamosasto.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/sln017/

 

Puheluihin pyritään vastaamaan mahdollisimman pian. Yhteydenottopyynnön voi jättää tekstiviestillä.

Työsuhdeasioihin liittyvissä kysymyksissä (esim. palkka, työajat, lomat, irtisanomiset) tai muissa kiireellisissä tapauksissa tulee ottaa yhteyttä Työsuhdeasiat-palvelunumeroon 030 100 620 (ma-pe klo 10-14). Katso lisää https://www.pam.fi/yhteystiedot/toimistot

 


Liiketyöntekijäin Liitto ry:n Savonlinnan Osasto N:o 17 perustettiin 3.10.1926. Vuodesta 1956 yhdistys on toiminut Savonlinnan Liiketyöntekijät ry:nä (rekisteröity 8.3.1957) vuoteen 1993 saakka, jolloin siitä tuli nykyinen liikealan Savonlinnan osasto. Hotelli- ja Ravintolahenkilökunnan, Kiinteistötyöntekijäin, Liikealan ammattiliitto sekä Teknisten ja Erikois-ammattien Liitto yhdistyivät vuonna 2000, jolloin syntyi yksityisten Palvelualojen ammattiliitto PAM ry. Samanaikaisesti osaston nimeen liitettiin lyhenne PAM.