♥Osastomme

PAM Savonlinnan Liikealan osasto ry 017 on rekisteröity 08.03.1957. Olemme oma, itsenäinen ja savonlinnalainen osasto ja kuulumme jäsenenä Palvelualojen ammattiliittoon (PAM).

Tutuimmin/puhekielessä tunnet meidän mahdollisesti "kaupan alan paikallisena liittona". Toimintamme tarkoituksena on pitää huolta kaikkien liikealan osastoon (017) kuuluvista jäsenistämme, tarjoammalla heille tukea, toimintaa, tietoja kaupan alan myllerryksistä, sekä tarjota erilaisia tapahtumia.

Lisäksi kaikki osastomme jäsenet ovat oikeutettuja ottamaan osaa PAMn kursseihin, joista osa voi olla maksullisia ja osa taas maksuttomia. Sekä heillä on mahdollisuus asettua erilaisten vaalien tai muiden tapahtumien ehdokkaiksi ja/tai yhteyshenkilöiksi.

 

Muutimme vuoden 2019 alussa toiseen toimistoon, majailemme samassa talossa ja samassa rapussa. Ainoastaan osoitetietomme on muuttunut, muut tiedot ovat pysyneet ennallaan; yhteystietomme ovat 01.01.2019 alkaen seuraavat:

Osoite:
PAM - liikealan Savonlinnan osasto 017 ry c/o Mara- ja Kiinteistöalan Savonlinnan seudun osasto 719 ry, Olavinkatu 60 A 45, 57100 Savonlinna

Puhelin: 044 731 0046

Sähköposti: pam017savonlinna(at)gmail.com

Y-tunnus: 1535130-5

 

 


TSL:n kurssit - Ammattiliitot tukevat osallistumista

 

Useat SAK:laiset ammattiliitot tukevat jäsenistönsä osallistumista TSL-kursseille.

HUOM! Vuonna 2019 Työväen Sivistysliiton toiminta on muuttunut siten, että järjestäjä tilaa räätälöidyn kurssin omien tarpeittensa mukaan. Yhdistyksillä, ammattiosastoilla ja erilaisilla yhteisöillä on mahdollisuus tilata TSL:lta mieleisensä kurssi. Kurssit räätälöidään kurssin tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kurssin voi myös valita valmiista sisällöistä tai ottaa niistä osia omaan kurssiinsa.

 

»TSL:n Itä-Savon opintojärjestö ry