Jäsenedut

Keskusjärjestö SAK:n ja ammattiliiton neuvottelemien jäsenetujen lisäksi ammattiosasto on sopinut lisäeduista jäsenelle Savonlinnan kaupunginteatterin, uimahalli Pikku-Saimaan ja Hotelli Pietari Kylliäisen yhteydessä sijaitsevan keilahallin kanssa. Tämän lisäksi jäsenen on ollut mahdollista hankkia Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleitä osaston kautta. Setelit sopivat maksuvälineiksi monissa eri liikunta- ja kulttuuripaikoissa kuten käytettäessä Savonlinnassa Kulttuurikellarin, Linnalan kansalaisopiston, Punkaharjulla Kruunupuiston sekä Rantasalmen, Juvan ja Sulkavan alueilla Järvi-Saimaan kansalaisopiston palveluita. Monipuolisesti erilaisia palveluita käyttämällä saa  täyden hyödyn jäsenyydestä sekä ylläpitää omaa hyvinvointiaan ja työkykyään. Yhdistys neuvottelee jäsenilleen erilaisia etuja toimintakauden aikana. 

Jäsenedut ovat osaston neuvottelemia henkilökohtaisia etuja vain osaston 017 jäsenille. Oman ammattiosastosi numeron löydät esim. voimassaolevasta jäsenkortistasi (mobiili tai perinteinen muovikortti). Ota tarvittaessa yhteyttä sihteeriin.

Ammattiosasto pidättää oikeudet muutoksiin.

Sivu päivitetty: 8.1.2020


 

Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit

Lisää Smartumin verkkosivuilta. Käyttökohdehausta mihin tarkoituksiin ja missä paikoissa seteleitä voi käyttää. Tarkista voimassaoloaika nipusta. Smartumeita yksi nippu/jäsen/vuosi. Lisätietoja  sihteeriltä. > Smartumeita tilattu jälleen (tilanne 14.2.2020). Ilmoitetaan myöhemmin verkkosivuilla niiden saapumisesta.


 

Taito Itä-Suomi, Savonlinna

Uutuusetu 1.1. - 31.5.2020! Jäsenedun saat käyttöösi ostamalla Savonlinnan Taito Shopin kurssitarjonnasta sopivaksi katsomasi kurssin, josta ammattiosastosi palauttaa tositetta vastaan 10 € (1 kurssi/jäsen/etuaika). Ota yhteyttä sihteeriin (esim. kuitti, jäsennumero, tilinumero sihteerille). Etu on henkilökohtainen, eikä koske materiaalikustannuksia.


 

Savonlinnan kaupungin teatteri

- henkilökohtainen etu (max 1 krt/jäsen/kk)
- jäsenalennusesityksiin ei yhtäaikaa Smartum-seteleitä
- alennus 5 € / lippu
- tilauksen / maksun yhteydessä esitettävä voimassa oleva jäsenkortti (muovi tai mobiili)


 

Linnalan ja Järvi-Saimaan kansalaisopisto

Linnalan ja muiden kansalaisopistojen tarjonnasta saat etuja esimerkiksi käyttämällä Smartum -liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Yksittäisten kurssien jäsenetu on päättynyt 1.1.2019 alkaen, joten edun saat vain Smartumeilla.


 

Uimahalli Pikku-Saimaa (myös kuntosali)

- työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset: lipun hinta 2 €
- työssä käyvät: lipun hinta 3 €
- henkilökohtainen etu (max 4 krt/jäsen/kk) 
- maksun yhteydessä esitettävä voimassa oleva jäsenkortti (muovinen tai mobiili) ja jäsennumero merkittävä kassalla listaan


 

Keilahalli Hotelli Pietari Kylliäisessä

- alennus ratamaksusta 4 € / rata
- henkilökohtainen etu (max 4 krt/jäsen/kk)
- maksun yhteydessä esitettävä voimassa oleva jäsenkortti (muovi tai mobiili) ja jäsennumero merkittävä kassalla listaan


 

NYT JOUKOLLA ELOKUVIIN - KESÄ 2019

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut elokuvaetu jälleen tarjolla! Osaston jäsenille on järjestetty mahdollisuus käydä katsomassa haluamansa elokuva ilmaiseksi joko Killassa tai Kuvalinnassa. Etu on voimassa 1.7. - 31.8.2019. Edun saat näyttämällä kassalla (nimi ja jäsennumero listaan) voimassa olevaa muovista- tai mobiilijäsenkorttia.

Etu on henkilökohtainen (1 esitys / jäsen / etuaika)

Katso lisätietoja elokuvatarjonnasta verkosta Savon Kinot >> 

 

Oman osastosi lisäksi PAM tarjoaa etuja jäsenilleen ja nihin pääset tutustumaan PAM jäsenedut -sivulla. Tutustu myös SAK:n tarjoamiin etuihin.

Jäsenyys kannattaa aina