Jäsenkirjeet

Tällä sivulla julkaistaan ladattavat versiot jäsenkirjeistä. Jäsenkirje on saattanut tulla Sinulle jo sähköpostiisi, jos olet antanut osastollesi sähköpostiviestintään luvan.

Ellei jäsenkirje ole saapunut sinulle sähköpostiisi, kannattaa se ladata tältä sivulta ja vaikka tarvittaessa tulostaakin myöhempää käyttöä varten.

Julkaisemme jäsenkirjeitä muutaman kerran vuodessa, joten emme tule tukkimaan sähköpostiasi. On myös mahdollista, että saatamme julkaista lisätiedotteita tulevista ja/tai meneillään olevista tärkeistä tapahtumista.

Jos haluat jatkossa saada jäsenkirjeemme sähköpostiisi - tai - jos et jatkossa halua ottaa vastaan jäsenkirjeitämme sähköpostiisi, voit ilmoittaa siitä meille kätevästi osastomme Ota yhteyttä osastoomme -osion kautta.


 

JÄSENTIEDOTE KESÄKUU 2019
julkaistu: 19.06.2019

Osa-aikatyötä ja tasoittumisjärjestelmää käsittelevä TES-koulutus järjestettiin 23.5. osaston toimistolla. Kouluttajana oli toimitsija Raija Hiltunen Itä-Suomen järjestö- ja aluetoiminnan osastosta. Paikalla oli mukava määrä osaston jäseniä kuuntelemassa ajankohtaisia asioita kahvittelun ja vapaan keskustelun ohessa. Osallistuneet kokivat saamansa tiedon hyödylliseksi ja toivoivat osaston jatkossakin järjestävän vastaavanlaisia tapahtumia. Mitä mieltä Sinä olet TES-koulutuksista?


 

Kesä 2019: Elokuviin veloituksetta
Aika: ma 1.7. – la 31.8.2019
Osaston nimi: PAM – liikealan Savonlinnan osasto ry 017
Paikka: Kuvalinna, Olavinkatu 13, 57130 Savonlinna ja
Killa, Punkaharjuntie 3, 57130 Savonlinna


Tervetuloa elokuviin! Ammattiosastosi on järjestänyt jäsenilleen mahdollisuuden käydä elokuvissa 1.7. – 31.8.2019 Savon Kinojen teattereissa Savonlinnassa. Osaston 017 jäsen elokuviin veloituksetta näyttämällä tavallista tai mobiilijäsenkorttia lippukassalla! Jäsenetu käytettävissä yhden kerran (1 elokuva/017jäsen/1 krt). Lisätietoja elokuvatarjonnasta https://www.savonkinot.fi/Tutustu uraportaaliin
PAM Urapalvelu sopii kaikille oman osaamisensa päivittämisestä kiinnostuneille lähes ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelu on tarkoitettu liiton jäsenille ja rakennettu yhteistyössä koulutusyritys UP! Partnersin kanssa. Se on erikoistunut työelämäkoulutuksiin ja tarjoaa palveluita muillekin ammattiliitoille.Tunnukset voit luoda käyttämällä omaa jäsennumeroasi.
https://www.urapalvelut.fi/pam/index.aspx


 

Tulossa syksyllä 2019: Digitaaliset perustaidot työelämässä
Ammattiosastosi on suunnitellut järjestettäväksi syksyllä Digi-koulutusta Savonlinnaan. Moduuleihin voit tutustua https://www.tsl.fi/koulutus/digitaidot/tyoelaman-digitaidot/tyoelama-digitaidot-moduulit. html. Palautekanavan kautta voit antaa vinkkiä juuri Sinua kiinnostavista osioista.


Tutustu, anna palautetta ja vinkkejä
https://savonlinna17.pamosasto.fi/palaute-aloite/

 

Ammattiosaston jäsenenä käytössäsi on sekä yhdistyksen että liiton neuvottelemat hyödylliset jäsenedut:
- https://savonlinna17.pamosasto.fi/osastomme/jasenedut
- https://www.pam.fi/jasenyys/jasenedut.html


 

Ladattavat jäsenkirjeet

PDF-tiedostoJäsentiedote kesäkuu 2019.pdf (115 kB)
Jäsenkirje 03/2019, sivuja: 2, koko: 115 kt
PDF-tiedostoJäsentiedote toukokuu 2019.pdf (118 kB)
Jäsenkirje 02/2019, sivuja: 2, koko: 118 kt
PDF-tiedostoJäsentiedote maaliskuu 2019.pdf (245 kB)
Jäsenkirje 01/2019, sivuja: 2, koko: 245 kt
PDF-tiedostoJäsenkirje joulukuu 2018.pdf (41 kB)
Jäsenkirje, joulukuu 2018, sivuja: 1