Jäsentiedotteet

Jäsentiedote postitetaan ammattiliiton sähköiseen jäsenrekisteriin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten on tärkeä pitää yhteystiedot ajan tasalla. Ammattiosaston sähköinen tiedotus tapahtuu liiton jäsenrekisterin kautta. Jos rekisteriin on talletettu postituskielto, niin osaston tiedote ei saavuta sinua - vaikkakaan kiellot ja suostumukset eivät koske jäsenviestintää, joka ei sisällä markkinointia. Toisinaan jäsentiedote saattaa livahtaa roskaposti-kansioon, joten myös se kannattaa tarkistaa. 

Osasto julkaisee jäsentiedotteen nelisen kertaa vuodessa, emmekä spämmää. Ajankohtaisista tai tulevista tapahtumista saatetaan julkaista lisätiedotteita tarvittaessa. Seuraa myös Facebookia, ammattiliiton pam.fi tapahtumakalenteria ja lehti-ilmoittelua.


 

JÄSENTIEDOTE TAMMIKUU 2020

julkaistu: 8.1.2020

 

Onnellista uutta vuotta!

Joulukuussa järjestetyssä ammattiosaston syyskokouksessa Pietari Kylliäisessä oli paikalla mukavasti jäseniä. PAMin tervehdyksen kokoukseen toi järjestö- ja aluetoiminnan toimitsija Anne Hintsanen, jolta jäsenet saivat kokouksen jälkeen kysyä mieltä askarruttavista työelämän asioista. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat sekä tehtiin toimihenkilövalinnat vuodelle 2020. Puheenjohtajana jatkaa Anita Kokki, varapuheenjohtajana Emma Salinas-Ranta ja sihteerinä Risto Rinkinen. Johtokunnan jäseninä jatkavat Minna Heiskanen, Timo Korjansalo, Kati Myllys, Nina Räisänen; varajäseninä Mervi Lipsanen, Juha Willman ja Ninna Ylönen. Kokouksen jälkeen nautittiin yhdessä jouluinen buffetti, jonka jälkeen katsottiin jazzahtavan musiikin ja historiallisten tapahtumien täyttämä Rakkautta ja kylmää sotaa -näytelmä Kulttuurikellarissa. Näytelmän esitykset jatkuvat tammi—helmikuussa ja maksuvälineiksi käyvät myös Smartum-setelit.

Vuoden lopulle suunniteltu viiden päivän Digitaaliset perustaidot työelämässä koulutus peruttiin, sillä koulutuksesta jäi uupumaan pari osallistujaa. Ei huolta. Osastosi järjestää yhteistyössä Työväen Sivistysliitto TSL:n ja PAM - Mara- ja kiinteistöalan 719 osaston kanssa helmikuun alussa digikoulutusta viikonlopputoteutuksena toiveena, että yhä useampi pääsisi mukaan. Tule sinäkin!

 

Word ja pilvipalvelut 8.2. – 9.2.2020 — Ilmoittaudu heti!

Word ja pilvipalveluiden perusteet, mm. pilvipalveluiden edut, sähköpostit, asiakirjojen jakaminen.  Tule oppimaan uutta ja täydentämään digitaitojasi! Ei ole väliä oletko juniori tai seniori, noviisi tai konkari. Koulutus sopii kaikille asiasta kiinnostuneille. Kurssilaisten lähtötaso ja kiinnostuksen kohteet otetaan huomioon. Opit konkreettisia taitoja, joita tarvitset työpaikalla ja kotona. Omaa tietokonetta ei tarvita, sillä ne tulevat kouluttajalta. Hyödyllisten taitojen lisäksi pääset rentoutumaan hyvässä seurassa. Innostu digitalisaatiosta!

Tarkempi kurssiohjelma linkitetään pian yhdistyksen verkkosivulle https://savonlinna17.pamosasto.fi/osastomme/koulutus/. Ilmoittaudu 26.1.2020 mennessä sähköpostilla pam017savonlinna@gmail.com tai puhelimella/tekstiviestillä 044 – 731 0046 (nimi, jäsennumero). Missä? Osastojen yhteisellä toimistolla Olavinkatu 60 A 45, 57100 Savonlinnassa (käynti linja-autoaseman yläpihalta/pysäköintialueelta). Koulutus on maksuton!

 

Uuden jäsenen verkkoperehdytys

Verkkoperehdytys tutustuttaa liiton jäsenyyden perusasioihin ja sitä voi hyödyntää monin tavoin. Tutustu sisältöihin tarkemmin ja talleta selaimeesi mielenkiintoisimmat linkkisivut. https://www.pam.fi/wiki/uuden-jasenen-verkkoperehdytys/

 

Tukea ja sparrausta - Tutustu uraportaaliin

PAM Urapalvelu sopii kaikille oman osaamisensa päivittämisestä kiinnostuneille lähes ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelu on tarkoitettu liiton jäsenille ja rakennettu yhteistyössä koulutusyritys UP! Partnersin kanssa, joka on erikoistunut työelämäkoulutuksiin ja tarjoaa palveluita useille ammattiliitoille. Tunnukset voit luoda jäsennumerollasi: https://www.urapalvelut.fi/pam

 


 

Ladattavat jäsenkirjeet

PDF-tiedostoJäsentiedote PAM 017 tammikuu 2020 (1).pdf (132 kB)
Jäsentiedote 1/2020, sivuja: 2, koko: 132 kt
PDF-tiedostoJäsentiedote PAM 017 marraskuu 2019.pdf (201 kB)
Jäsentiedote 4/2019, sivuja: 2, koko: 201 kt
PDF-tiedostoJäsentiedote kesäkuu 2019.pdf (115 kB)
Jäsentiedote 3/2019, sivuja: 2, koko: 115 kt
PDF-tiedostoJäsentiedote toukokuu 2019.pdf (118 kB)
Jäsentiedote 2/2019, sivuja: 2, koko: 118 kt
PDF-tiedostoJäsentiedote maaliskuu 2019.pdf (245 kB)
Jäsentiedote 1/2019, sivuja: 2, koko: 245 kt
PDF-tiedostoJäsenkirje joulukuu 2018.pdf (41 kB)
Jäsenkirje, joulukuu 2018, sivuja: 1
PDF-tiedostoJäsentiedote PAM 017 tammikuu 2020.pdf (132 kB)
Jäsentiedote 1/2020, sivuja:2, koko: 132 kt