Ota yhteyttä sivutukeen

Sivutuki

Lomakkeella voit ottaa yhteyttä vain verkkosivujen tukeen ja ylläpitoon.

Voit ilmoittaa verkkosivuilla olevista virheistä, toimimattomista linkeistä sekä voit antaa parannusehdotuksia sivujen käytettävyyteen liittyen. Käsittelemme viestit luottamuksellisesti.

Korjausehdotukset ja muut vihjeet käsitellään mahdollisimman nopeasti. Kaikkia ehdotuksia ei kuitenkaan välttämättä pystytä toteuttamaan johtuen esimerkiksi käytössä olevan ohjelmiston rajoitteista. 

Ammattiosastolle palautetta

Jos haluat antaa palautetta osastolle - niin risuja kuin ruusuja, tehdä aloitteen, antaa ehdotuksia tms. voit täyttää erillisen palaute/aloite lomakkeen». Kehitämme sivustoja ja toimintaamme mm. saadun palautteen pohjalta.

Kirjoitathan viestisi asiallisesti muistamalla samalla tietoturvallisuuden eli älä lähetä viestisi mukana henkilötunnuksia, salasanoja, luottamuksellista tietoa tai muutakaan tietoa, johon sinulla ei ole käyttöoikeutta, saati aiheettomia tai valheellisia viestejä.

Ammattiosastosi kiittää saamastaan palautteesta!


*

Alla olevaan tekstikenttään voit kirjoittaa virhetiedot, parannuehdotukset jne. selvästi. Jos virhe esiintyy tietyllä alueella, esim. Osastomme -osiossa, kirjoita kenttää sivun nimi ja kohta, esim. Osastomme>Kokoukset ja kerro sivulla esiintyvä virhe tarkasti.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.