TAPAHTUMAT


Tässä osiossa julkaistaan osaston uudemmat ja ajankohtaisemmat tapahtumat. Tapahtumat julkaistaan "tuleva tapahtuma ensin" -periaatteella.

Vanhemmista tapahtumista saat tietoa kohdasta Vanhemmat tapahtumat.


 

T a m m i k u u

26.1. su Viimeinen ilmoittautumispäivä TSL:n digikoulutukseen

23.1. to Toimistomme päivystää kello 16:30 - 17:30

H e l m i k u u

20.2. to Toimistomme päivystää kello 16.30 - 17.30

8.2. - 9.2. la-su Liikealan, Mara- ja kiinteistöalan sekä TSL:n yhdessä toteuttama Word- ja pilvipalvelut -digikurssi. Kurssille on ilmoittautunut riittävä määrä osallistujia ja kurssi toteutuu. Tästä kurssiohjelmaan. Tervetuloa iloisten pamilaisten joukkoon oppimaan uutta!

M a a l i s k u u

18.3. ke Päivystys toimistolla kello 16.30 - 17.30. Samalla voi lunastaa Smartum-seteleitä (1 nippu/jäsen). Varaathan mukaasi tasarahan (25 e/nippu) ja jäsenkortin. 

- -

Tulossa osaston sääntömääräinen kevätkokous maalis-huhtikuussa 2020, jossa

 • esitetään edellisen vuoden toimintakertomus sekä tilinpäätös
 • esitetään toiminnan/tilintarkastuskertomus ja päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle
 • päätetään ylijäämän käyttämisestä tai alijäämän kattamisesta sekä
 • käsitellään jäsenten, johtokunnan ja liiton hallituksen esittämät asiat.

Kevätkokouksesta on ilmoitettava osaston jäsenille viimeistään 14 päivää ennen sen ajankohtaa (varmistuu myöhemmin). Seuraa ilmoittelua Pam.fi tapahtumakalenterissa, osaston verkkosivuilla ja Facebookissa!

Muista päivittää sähköpostiosoitteesi Pamin jäsenrekisteriin, sillä kokouksista tiedotetaan sähköisen jäsenrekisterin kautta.

Päivitetty: 11.2.2020

 

H u h t i k u u

Ammattiosaston 017 kevätkokousta siirretään eteenpäin

PAMin hallitus on ohjeistanut siirtämään kevätkokouksia pidettäväksi kesäkuun loppuun mennessä (18.3.2020). Ammattiosaston johtokunta on kokouksessaan 2.4.2020 päättänyt olla järjestämättä aiemmin ilmoitettua tilaisuutta (Kevätkokous 23.4. Kahvila Saimassa). Uudesta ajankohdasta ilmoitetaan erikseen. Seuraa ilmoittelua!

Päivitetty 2.4.2020

- -

PAM - Liikealan Savonlinnan ammattiosaston 017 sekä PAM - Mara- ja kiinteistöalan Savonlinnan seudun osaston 719 kevätkokous pidetään 23.4.2020 klo 17 alkaen Kahvila Saimassa, Linnankatu 11, 57130 Savonlinna. Osastojen kokouksissa käsitellään sääntömääräiset asiat. Osastot tarjoavat kokoukseen osallistuville jäsenille iltapalaa kokouksen jälkeen. 

Sitovat ilmoittautumiset 14.4.2020 mennessä pam017savonlinna@gmail.com tai tekstiviestillä 044 7310046 (nimi, jäsennumero, puhelinnumero, ruokarajoitteet). Kaikki liikealan 017 osaston jäsenet ovat tervetulleita! Tarkista oman osastosi numero jäsenkortistasi (perinteinen/mobiili) tai PAMista.

Kuitenkin on mahdollista, että kokousta joudutaan siirtämään koronavirustaudin leviämisen vuoksi, joten seuraa ajantasaista ilmoittelua!

Hallitus on kertonut 16.3.2020 uusista koronaviruksen leviämistä hallitsevista toimista ja poikkeustilan julistamisesta Suomeen. Päätöksellä rajoitetaan julkisia kokoontumisia kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Toimilla pyritään suojaamaan riskiryhmiin kuuluvia kansalaisia. Esimerkiksi asioilla, kuten kaupassa ja apteekissa voi käydä, ulkoilla ym., mutta on kuitenkin vältettävä sosiaalisia lähikontakteja. Päätöksellä suljetaan useita julkisia tiloja. Kolmannen sektorin, joita mm. yhdistykset ovat, suositellaan toimivan samoin. (Ks. lisää www.valtioneuvosto.fi.) Päätös on voimassa ainakin 13.4. asti. Osasto noudattaa hallituksen suosituksia ja PAMin linjauksia.

Päivitetty 16.3.2020

 

Kaupan alan huhtikuulle suunniteltu TES-koulutus siirretään myöhempään ajankohtaan koronaviruksen vuoksi. Ammattiliitto on perunut/siirtänyt kaikki koulutuksensa ainakin 19.4. saakka. Ammattiosasto noudattaa samaa periaatetta. Uudesta ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin. Seuraa ilmoittelua!

Päivitetty 16.3.2020

 

T o u k o k u u

To, 28.5. Toimistomme päivystää kello 16.30-17.30 välisenä aikana.

Tällöin on myös mahdollisuus lunastaa Smartu-seteleitä. Otathan mukaasi jäsenkorttisi ja tasarahan 25 euroa?

K e s ä k u u

PAM-Liikealan Savonlinnan os. 017 ja PAM Mara-ja kiinteistöalan Savonlinnan seudun os. 719

yhteinen sääntömääräinen kevätkokous elokuvateatteri Kuvalinnassa, Olavinkatu 13, torstaina 18.06 klo 18.00.

Kokouksessa käsitellään toimintakertomus ja tilikertomus vuodelta 2019.

Kokoukseen osallistuville osastojen jäsenille tarjolla pientä purtavaa ja virvokkeita.

Kokous järjestetään turvallisuusohjeet huomioiden. Sitovat ilmoittautumiset  viim. 15.6 joko  s-postilla pam017savonlinna@gmail.com tai tekstiviestillä puh. 044 7310046,  Maran osasto: s-postilla kimara719@gmail.com tai tekstiviestillä  puh. 050 5690910

Tervetuloa! Terv. Johtokunnat

H e i n ä k u u

Ei tapahtumia

E l o k u u

Ei tapahtumia

S y y s k u u

Ei tapahtumia

L o k a k u u

Tulossa osaston sääntömääräinen syyskokous loka-joulukuussa 2020, jossa

 • päätetään johtokunnan toimikauden pituudesta, joka on joko yksi tai kaksi kalenterivuotta
 • valitaan johtokunnan puheenjohtaja, jota kutsutaan osaston puheenjohtajaksi sekä varapuheenjohtaja ja sihteeri
 • päätetään johtokunnan muiden varsinaisten jäsenten (3-10) ja joko heidän henkilökohtaisten varajäsenten tai yleisvarajäsenten (vähintään 3) lukumäärästä
 • valitaan johtokunnan varsinaiset jäsenet ja varajäsenet
 • päätetään johtokunnan jäsenten ja toimihenkilöiden palkkiosta ja kustannusten korvaamisesta
 • valitaan seuraavaksi tilikaudeksi yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varahenkilö(t) tai lain edellyttäessä tilintarkastaja ja varatilintarkastaja
 • hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavalle toimintakaudelle
 • käsitellään jäsenten, johtokunnan ja liiton hallituksen esittämät asiat sekä
 • päätetään osaston kokousten koollekutsumistavasta.

Kevätkokouksesta on ilmoitettava osaston jäsenille viimeistään 14 päivää ennen sen ajankohtaa. Seuraa ilmoittelua Pam.fi tapahtumakalenterissa, osaston verkkosivuilla ja Facebookissa! 

M a r r a s k u u

Ei tapahtumia

J o u l u k u u

Ei tapahtumia